Контакт

Доколку сакате да прашате за статусот на вашата нарачка, ве молиме јавете се на еден од долунаведените телефонски броеви, во спротивно чувствувајте се слободно да стапите во контакт со нас со пополнување на следнава контакт форма.

Онлајн Бизнис Часови

Понеделник – Петок: 09:00 – 16:00 часот
Сабота: 09:00 – 14:00 часот

Куманово, Македонија (Главна Канцеларија)

Понеделник – Петок: 08:00 – 20:00 часот
Сабота: 08:00 – 14:00 часот
Email: mikrografiks@gmail.com
Телефон: +389 31 429 940;  +389 70 385 489;  +389 70 381 953

Follow us