За Нас

МИКРОГРАФИКС е претпријатие кое се занимава со графички дизајн, дигитална подготовка и печатење.

Основано е во 2004 година од тим на луѓе со долгогодишно искуство во печатарската дејност. Во своето работење МИКРОГРАФИКС се докажа на пазарот со успешни резултати, но пред се, со квалитет.

Вработените со нивното долгогодишно искуство во областа на печатењето како и технологијата со која што располагаме, придонесоа квалитетот да остане трајна вредност и цел на нашата работа, а со тоа и листата на задоволни клиенти да се проширува.

Денеска, МИКРОГРАФИКС преставува етаблирано претпријатие во својата дејност, со одлична соработка со своите клиенти како и богато портфолио на услуги.

mikrografiks-shop
reklam

Микрографикс во својата дејност опфаќа

 • Печатење на текстил
  • маици, капи, блузони, работни одела, и др.
 • Дигитално печатење
  • реклмами, натписи, церади, банери, и др.
 • Дизајн, подготовка и печатење или гравирање на рекламен материјал
  • календари, пенкала, запалки, часовници, подароци, плакети, и др..
 • Подготовка и изработка на печати
  • дрвени, автоматски, и др..
 • Разни печатарски услуги
  • сито и тампон печатење, колор-ласер печатење, термален принтер, и др.

МИКРОГРАФИКС во своето портфолио вклучува и продавница за текстил, рекламен материјал, новогодишен и друг промотивен материјал, автоматски и дрвени печати, и многу други производи.

Исто така, МИКРОГРАФИКС располага со повеќе дигитални и рачни машини за сито и тампон печатење, гравирање, сечење ПВЦ фолија, машини за дигитално колор принтање.

Тимот од МИКРОГРАФИКС заедно со технологијата со која рапослага, ке ви помогне успешно да ја реализирате вашата маркетинг стратегија, промоција на настан, или презентиција на вашите услуги и производи.

Повелете и посетете не.

Со почит и благодарност за вашата соработка,
Микрографикс ДОО