mens-black-money-bag-front-print-crew-neck-t-shirt-p23597-35558_zoom

Многу фактори одат во конечната цена на принтот. Цената се одредува во зависност колку маици ке бидат испринтани, во колку бои ке биде принтот, која големина ке биде, каде се ке биде принтано, дали се тоа маици или дуксери, дали е некој друг текстил (текстилот може да биде и ваш) и слично. За да ви ја формираме цената ве молиме контактирајте не преку контакт формата или на нашиот e-mail.