sample

Home – Full Screen

Квалитетот, професионалноста и ефикасноста се основните принципи на работа на нашиот тим.

Една од основните цели е следење на современите трендови на пазарот и нивната имплементација во нашата компанија.

[cs-pointcarousel heading_size=”h4″ subtitle_heading_size=”h5″ posts_per_page=”4″]

Потребен ви е пример од штампата?

Нема проблем! Јавете ни се или пишете ни го вашиот мотив на нашиот e-mail и ке ви изработиме и пратиме пример од маица со ваше омилено мото или апликација.

Немате дизајн/припрема?

Изработка на дизајн (припрема, мотив..) за нашите клиенти е бесплатно. Пред печатење на скицата, изгледот на маица ја праќаме на клиентот на авторизација. Доколку клиентот е задоволен со истата, маиците одат на печатење.

intercommajice2015
[cs-portfolio-carousel category=”82″]

ВРВЕН КВАЛИТЕТ, ИЗВОНРЕДНИ ЦЕНИ

СТРАСТ, КВАЛИТЕТ, ИНОВАЦИЈА

Промовирање на вашата фирма, продукт или реализирање на ваши
графички желби, по најниски цени со највисоки стандарди.

[ww-shortcode-carousel-post styles=”style-2″ posts_per_page=”8″ category=”83″]

Придружете ни се на Facebook

Следете не на нашата фан страна и останете во тек со нашите најнови информации и известувања.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *